Ne gubite dragocjeno vrijeme... ... budite uvijek ispred drugih... ... pronađite rješenje stvoreno samo za Vas... ... i ostvarite još jedan korak prema uspjehu. Mi smo tu da Vam u tome pomognemo.

Aplikacijski paket optiDOC

Aplikacijsko rješenje optiDOC razvijeno je povrh Alfresco ECM rješenja. Sadrži module upravljanje ulaznom, izlaznom i internom dokumentacijom, urudžbeni zapisnik i podrška nabavi. Svi moduli su integrirani u jedinstvenu okolinu koja nudi zajedničko korisničko sučelje i zajedničke module administracije i upravljanja zadacima. Rješenje je dostupno kao web ili desktop aplikacija.

Aplikacijsko rješenje optiDOC ima Web 2.0 korisničko sučelje razvijeno Adobe Flex tehnologijom. U potpunosti se oslanja na Alfresco ECM u smislu upravljanja dokumentacijom i upravljanja poslovnim procesom, a aplikacijski specifične podatke pohranjuje u vlastitoj relacijskoj bazi.

Aplikacijsko rješenje optiDOC implementira osnovne funkcionalnosti koje gotovo svaka organizacija ima u smislu upravljanja ulaznom, izlaznom i internom dokumentacijom. Može se koristiti kao gotovo rješenje ili kao baza na koju se nadograđuju korisnički specifični poslovni procesi i pravila. Urudžbeni zapisnik neposredno je integriran s osnovnim procesom upravljanja ulaznom, izlaznom i internom dokumentacijom.