Ne gubite dragocjeno vrijeme... ... budite uvijek ispred drugih... ... pronađite rješenje stvoreno samo za Vas... ... i ostvarite još jedan korak prema uspjehu. Mi smo tu da Vam u tome pomognemo.

CMS Rješenja

Sustavi za upravljanjem sadržajem (eng. Content Management Systems) su postali posebno popularni razvojem web tehnologija, pa se često CMS poistovjećuje s pod-klasom sustava za upravljanje web sadržajem.

Uz razmjerno popularne sustave temeljene na LAMP platformi (kao što je Drupal, Joomla ili WordPress), OptimIT posjeduje vrlo bogato iskustvo u radu s CMS platformama temeljenim na JEE platformi:

  • Escenic predstavlja CMS rješenje prilagođeno medijski orijentiranim organizacijama, koje se odlikuju velikom posjećenošću, čestim promjenama sadržaja (npr. vijesti), te podrškom za više izdanja odnosno portala na istoj infrastrukturi.

  • Liferay predstavlja visoko integriranu platformu od kojih je CMS samo jedan od modula, a primarno je orijentiran organizacijama koje žele na jednoj platformi podržati različite aplikacije odnosno organizacijske strukture, kao što su projektni timovi, odjeli, višestruke tvrtke unutar holdinga, javni web itd.

  • Alfresco, iako je primarno platforma za upravljanje dokumentima, također se može koristiti kao CMS ili se integrirati u druge CMS platforme kao "izvor" sadržaja u svrhu verzioniranja, kontrole pristupa i pretraživanja.