Ne gubite dragocjeno vrijeme... ... budite uvijek ispred drugih... ... pronađite rješenje stvoreno samo za Vas... ... i ostvarite još jedan korak prema uspjehu. Mi smo tu da Vam u tome pomognemo.

Društvena odgovornost

Društveno odgovorno poslovanje održivi je model upravljanja tvrtkom koji potiče rast i razvoj tako da u procesu planiranja uzima u obzir ne samo ekonomske već i okolišne i društvene učinke kao rezultate aktivnosti tvrtke.

Svjesni smo da moderno poslovanje postavlja nove izazove i nova mjerila uspješnosti te financijski rezultati više nisu jedini pokazatelj vrijednosti tvrtke. U tom kontekstu društvena odgovornost daje novu dimenziju razvoja poslovanja  i podiže razinu svjesnosti da svoje poslovne aktivnosti uskladimo sa potrebama održivog razvoja. Među prvima smo u našoj branši pristupili inicijativi UN Global Compact-a (detaljnije pogledajte ovdje) te smo u našem prvom Izvještaju o napretku – 2014. (dostupan ovdje) prezentirali svoj doprinos uvođenju i promociji društveno odgovornog poslovanja.