Ne gubite dragocjeno vrijeme... ... budite uvijek ispred drugih... ... pronađite rješenje stvoreno samo za Vas... ... i ostvarite još jedan korak prema uspjehu. Mi smo tu da Vam u tome pomognemo.

Intershop partnerstvo

Intershop


Našim klijentima želimo osigurati najkvalitetniju eCommerce tehnologiju za izradu idealnog rješenja B2B ili B2C online prodajnih kanala. Intershop tehnologija jedna je od najcjenjenijih u tom području i ponosni smo što smo postali jedini Intershop-ov partner za područje Hrvatske i regije.
Intershop je njemačka tvrtka osnovana 1992. godine, poznata po svom inovativnom pristupu i rješenjima koja  osiguravaju uspješno online poslovanje. Od samih početaka uvođenja elektroničke trgovine putem Interneta bilo je ograničeno samo na jednostavne postupke kupovine, a danas je uz Intershop rješenja moguće organizirati složene procese nabave i  prodaje.
Više od 500 svjetskih kompanija koristi Intershop rješenja za prodaju robe i usluge prema potrošačima i poslovnim korisnicima ili putem partnera, uključujući HP, BMW, Bosch, Otto, Deutsche Telekom, i MEXX, A1 Telekom Austria i drugi.
Kao odgovor na sve složenije zahtjeve u području Internet trgovine Intershop nudi puni potencijal kroz višestruke kanale prodaje, od online marketinga do povezivanja sa aplikacijama za praćenje stanje zaliha, knjiženja prodane robe, online naplate, sustave za odnose sa kupcima i ostalim poslovnim rješenjima.

Više informacija na www.intershop.com
 


Više o temi

Intershop proveo istraživanje o navikama B2B kupaca

Internet poslovanje pruža brojne mogućnosti za B2B sektor i tvrtke koje su spremne pratiti nove trendove. Istraživanje o potrošačkim navikama B2B kupaca proveo je naš eCommerce partner Intershop iz...

Prezentacija Intershop 7.4 platforme u Zagrebu

U organizaciji tvrtke OptimIT održana je u Zagrebu prezentacija najnovije verzije vodeće e-Commerce platforme – Intershop 7.4. Sa novim funkcionalnostima i mogućnostima upoznali su nas predstavnici...

Intershop partnerstvo

OptimIT je sklopio sporazum o partnerstvu s tvrtkom Intershop, koja nudi vrhunska rješenja za elektroničku trgovinu.