Ne gubite dragocjeno vrijeme... ... budite uvijek ispred drugih... ... pronađite rješenje stvoreno samo za Vas... ... i ostvarite još jedan korak prema uspjehu. Mi smo tu da Vam u tome pomognemo.

Prezentacija Intershop 7.4 platforme u Zagrebu

Zagreb, travanj 2014 - U organizaciji tvrtke OptimIT održana je u Zagrebu prezentacija najnovije verzije vodeće  e-Commerce platforme – Intershop 7.4. Sa novim funkcionalnostima i mogućnostima upoznali su nas predstavnici njemačke tvrtke Intershop, čiji smo zastupnik za tržište Hrvatske i regije.

Intershop 7.4 dizajniran je kako bi trgovcima omogućio potpunu iskoristivost svih e-Commerce prednosti, brzi rast više-kanalne prodaje te ubrzao vrijeme pristupa na tržište. Nove i poboljšane značajke pružaju  optimizaciju B2C i B2B Internet trgovine, učinkovito upravljanje sa više poslovnih modela i grupa kupaca.  Istodobno je omogućena neograničena fleksibilnost u kreiranju Internet trgovine prilagođene specifičnostima poslovnih procesa svakog klijenta.

Tvrtka Intershop prisutna je 20 godina na svjetskom tržištu e-Commerce rješenja, a predstavlja jednog od pionira uvođenja e-Commerce rješenja temeljenog na Internet tehnologijama. Izdvaja se po inovativnim tehnikama prezentacije i prodaje proizvoda preko više prodajnih kanala temeljenih na zajedničkoj platformi. Fleksibilna arhitektura podržava više vrsta prodaje i nabave (B2C, B2B, B2G), međunarodnu prodaju, zajednički hosting prodajnih kanala jedne ili poslovnih organizacija. Ovu platformu odabralo je više od 500 velikih korisnika među kojima su i međunarodno poznate tvrtke kao što su HP, BMW, Bosch, Deutsche Telekom, A1 Telekom Austria, Otto.


Više o temi

Intershop proveo istraživanje o navikama B2B kupaca

Internet poslovanje pruža brojne mogućnosti za B2B sektor i tvrtke koje su spremne pratiti nove trendove. Istraživanje o potrošačkim navikama B2B kupaca proveo je naš eCommerce partner Intershop iz...

Prezentacija Intershop 7.4 platforme u Zagrebu

U organizaciji tvrtke OptimIT održana je u Zagrebu prezentacija najnovije verzije vodeće e-Commerce platforme – Intershop 7.4. Sa novim funkcionalnostima i mogućnostima upoznali su nas predstavnici...

Intershop partnerstvo

OptimIT je sklopio sporazum o partnerstvu s tvrtkom Intershop, koja nudi vrhunska rješenja za elektroničku trgovinu.