Ne gubite dragocjeno vrijeme... ... budite uvijek ispred drugih... ... pronađite rješenje stvoreno samo za Vas... ... i ostvarite još jedan korak prema uspjehu. Mi smo tu da Vam u tome pomognemo.

Konakart

KonaKart je open source e-commerce i 'shopping cart' platforma, bazirana na Java tehnologiji, koja osigurava programerskom timu sve potrebne alate za izradu idealnog webshop rješenja. Jedna od glavnih karatkeristika KonaKarta je bogata paleta mogućnosti kreiranja internet dućana i prilagodba kompleksnim zahtjevima kako kupaca tako i potreba vlasnika dućana.

KonaKart je u vlasništvu tvrtke DS Data Systems UK Ltd, koja posluje 20 godina sa uredima u Velikoj Britaniji i Italiji. Neke od tvrtki koje su izabrale KonaKart za svoje webshop rješenje su Audi, Sony, Tesco, General Motors, Australian Government, Regional German Government, Polish Fair Trade Association, Gialdi-Brivio Wine, Ferrero i drugi.

U usporedbi sa drugim e-commerce platformama KonaKart se izdvaja po svojoj fleksibilnosti, skalabilnosti, jednostavnosti integracije i pouzdanosti.

 

Ključne značajke uključuju KonaKart:

• Potpuna funkcionalnost e-commerce košarice
• Jednostavna integracija kroz Java, SOAP, JSON i RMI API
• Jednostavno stvaranje jedinstvenog izloga pomoću jQuery / JavaScript biblioteke
• Visoke performanse, skalabilnost i pouzdanost
• Sposobnost za rad kao JSR-168 popis vijesti - npr. u Liferay
• Širok izbor podržanih baza podataka (MySQL, Oracle, PostgreSQL, DB2, MS SQL Server)

 

Kao većina open source platformi, KonaKart također ima Community Edition, koji je besplatan i dostupan svim korisnicima te Enterprise Edition, koji sadrži dodatna proširenja i kontinuirane nadogradnje neophodne za velike korisnike. Jednostavan je za korištenje uz upotrebu Java API-ja i usluga SOAP web sučelja koji omogućuju jednostavnu i brzu integraciju u postojeće eCommerce funkcionalnosti.

Detaljnije o samim značajkama Konakarta možete pročitati na http://www.konakart.com/product/features/shopping-experience