Ne gubite dragocjeno vrijeme... ... budite uvijek ispred drugih... ... pronađite rješenje stvoreno samo za Vas... ... i ostvarite još jedan korak prema uspjehu. Mi smo tu da Vam u tome pomognemo.

Karijere

OTVORENO RADNO MJESTO

Tražimo senior/junior Java programera (ž/m) za rad na razvoju Java/Web orijentiranim poslovnim aplikacijama. Detalje možete vidjeti u priloženom oglasu, a vaše prijave pošaljite na posao@optimit.hr te naznačite za koju se poziciju prijavljujete.

Oglas možete pogledati ovdje.

 

 

 

OptimIT je tvrtka koja od 2002. godine djeluje na domaćem i međunarodnom tržištu nudeći široki raspon IT usluga, primjenjujući vrhunske tehnologije. Kao takva, omogućuje Vam razne puteve za Vaš profesionalni razvoj i širok spektar profesionalnih opcija.

Rad s nama omogućiti će Vam da uvijek budete u samom vrhu tehnološkog napretka, a pažnja koju posvećujemo izobrazbi našeg osoblja voditi će kontinuiranom profesionalnom unapređenju.

Ako Vas privlači dinamično okruženje, zanimljivi projekti, stalni izazovi, timski rad, mogućnost stalnog učenja i napredovanja, rad u međunarodnom okruženju, dobra atmosfera, te mislite da bi Vaša iskustva i znanja mogla biti kreativan doprinos našoj tvrtki, JAVITE SE.