O nama

OptimIT je uspješna hrvatska IT tvrtka koja se bavi razvojem programske podrške temeljene na Java platformi i tehnologijama otvorenog koda. Bila riječ o dizajnu i razvoju novog rješenja odnosno nadogradnji postojećeg, svaki projekt prilagođavamo posebnim zahtjevima korisnika i njihovih poslovnih okruženja. Koristimo provjerene metodologije i najbolje prakse te najsuvremeniju tehnologiju.

Od osnutka 2001. godine uspješno smo realizirali više od dvije stotine projekata razvoja i integracije rješenja u području telekomunikacija, medijske industrije, informatičke tehnologije, farmaceutske industrije, prehrambenog, prerađivačkog i trgovačkog sektora.

Praksa je pokazala da su korisnici najzadovoljniji svjetski prepoznatim rješenjima i proizvodima kao što su Intershop, Escenic, Liferay, Alfresco i EDInet.

MISIJA

Naša su misija zadovoljni zaposlenici i korisnici koji surađuju na ostvarenju zadanih ciljeva, postižu kvalitetne rezultate i realiziraju projekte. Želja nam je ostvariti profesionalan i prijateljski odnos te na brz i efikasan način rješavati moguće prepreke i realizirati zacrtane ciljeve. Realizacija i provedba svih vaših ideja i projekata moguća je uz naše iskusno stručno osoblje.

IT tržište nas prepoznaje po našim jedinstvenim proizvodima: CAP.CAP (sustav za upozorenje i obavješćivanje u kriznim situacijama, Doc.Doc (rješenje za uredsko poslovanje i razmjenu dokumenata), EDInet (elektronička razmjena podataka i dokumenata). Pored toga, stručnjaci smo na području internetske trgovine, sustava za upravljanje sadržajem i sustava za upravljanje dokumentima. Bavimo se analizama, razvojem i održavanjem programskih rješenja u skladu sa zahtjevima korisnika upotrebom najmodernije tehnologije. Nudimo usluge savjetovanja pri integraciji informacijskih sustava, planiranje i kvalitetno upravljanje cjelovitim i zaokruženim projektima. Svojim specijalističkim, stručnim znanjem dodatno povećavamo vrijednost proizvoda i usluga te nudimo integrirana rješenja po principu „ključ u ruke”.

Naši vodeći korisnici su međunarodne organizacije, državne agencije i institucije te privatne tvrtke koje su u OptimIT-u prepoznale kvalitetnog i pouzdanog partnera. Uspješno djelujemo, osim na području Hrvatske, u Sloveniji, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Austriji, Luxemburgu, Danskoj, Kanadi, SAD-u, Velikoj Britaniji, Barbadosu, Karipskom otočju i drugim zemljama.

Višegodišnji smo članovi organizacije UN Global Compact jer duboko vjerujemo da društvena odgovornost daje novu dimenziju razvoju poslovanja. Trudimo se uskladiti poslovne aktivnosti OptimIT-a, naših partnera i korisnika s potrebama održivog razvoja.

Korisnici

Partneri

Tehnologije koje koristimo

OptimIT društvo s
ograničenom odgovornošću

Tvrtka: OptimIT društvo s ograničenom odgovornošću

Sjedište i ured: Planinska 13a, Zagreb

Tel: +385 (0) 1 78 97 300

Mail: info@optimit.hr

Matični broj subjekta: 080416037

OIB: 02856494977

PDV broj: HR02856494977


Tvrtka upisana u trgovački registar: Trgovački sud u Zagrebu, Tt-13/27481-5


Poslovna banka: Zagrebačka banka d.d.

Broj računa: HR80 2360 0001 1012 3440 1


Iznos temeljnoga kapitala društva: 100.000,00 kn / iznos uplaćen u cijelosti

Članovi uprave: Damir Kovačić, Denis Trupec