Sve na jednom mjestu – novi korisnički portfolio za A1 Hrvatska webshop

08.09.2023.

Za našeg klijenta A1 Hrvatska, naš stručni tim developera uspješno je završio projekt nadogradnje webshopa kako bi bio još lakši za korištenje i omogućio još više usluga na jednom mjestu uz samo nekoliko klikova. A1 Hrvatska se fokusira na potrebe korisnika i stalno planira nova ažuriranja kako bi njihov webshop korisnicima pružio što praktičnija rješenja.

A1-Hrvatska-webshop

Što je novo na webshopu?

Posljednje potpuno rješenje portfolija prvi put je uvedeno 2020. godine. Od tada je A1 Hrvatska dobio desetke tisuća novih korisnika. Danas je 98% korisnika mobilnih usluga i 91% korisnika fiksnih usluga dio ovog portfelja. Ova revolucionarna opcija korisnicima pruža niz pogodnosti grupiranjem usluga na jednom računu. Sada je A1 Hrvatska webshop u potpunosti prilagođen aktualnim potrebama korisnika u telekomunikacijama. Ovo ažuriranje je iznimno važno jer je neophodno za nesmetanije i uspješnije poslovanje. Aktualni webshop ne samo da izgleda dobro, već korisnicima nudi i iznimno iskustvo. Ovj launch, koji je sada objavljen, poboljšana je verzija istog pristupa korisnicima – fokus je i dalje na potrebama korisnika, koje se temeljito istražuju i analiziraju prije pokretanja projekta. Rezultat je bio detaljan plan razvoja koji nam je poslužio kao roadmap.

Radeći s Netgen i Human, osigurali smo visokokvalitetni dizajn koji se sviđa korisnicima i pruža im intuitivno iskustvo. Precizno smo vizualizirali svaki korak consumer journeyja i pobrinuli se da je svaki element na mjestu, bez obzira na to koji uređaj ili tražilicu posjetitelj koristi. Osim toga, u okviru ovog projekta proveli smo kompletan redizajn webshopa te personalizaciju Product Listing Pagea (PLP) i Product Detail Pagea (PDP).

Nove pogodnosti portfolija

Ova ponuda uključuje kombinaciju mobilnih i fiksnih usluga te televizije. Sljedeće usluge koje su sada aktivne i mogu se lako omogućiti:

  • novi tarifni planovi koji imaju +5GB mobilnih podataka
  • Tarifa Savršena+ (neograničeni mobilni podaci, neograničeni SMS i minute, mjesec dana besplatne zaštite zaslona mobilnog telefona i SafeNet)
  • mogućnost besplatnog testiranja novih usluga u svim većim tarifama
  • fiksne Internet opcije (Giga NET, Mega NET, NET + TV opcije)
  • router i mesh uređaj po istoj cijeni (u opciji Giga NET)
  • TV koji možete koristiti na svim ekranima i na bilo kojem mjestu
  • vrhunski TV sadržaj
  • osiguranje, kibernetička sigurnost, zabava i igre na sreću – sve na jednom mjestu

Naš način razvoja A1 Hrvatska webshopa utemeljen je na planiranju i suradnji s partnerima, preciznom dizajnu, pažljivom testiranju i pružanju podrške nakon launcha.

Vjerujemo da naše iskustvo i pristup mogu koristiti i drugim klijentima koji žele stvoriti moderan i atraktivan webshop koji se izdvaja od ostalih. Javite nam se na info@optimit.hr!