Događaji koji su obilježili našu 2022. godinu

30.12.2022.
Bliži se kraj 2022. godine i ovo je vrijeme da se prisjetimo svih uspjeha našeg poslovanja i partnerstva koja su pridonijela uspješnom poslovanju. Za naš uspjeh zaslužni su svi predani članovi tima te brojni klijenti i puno projekata.


Novi klijenti

Godina je donijela i nove klijente, a svaki projekt je posebna priča kojoj smo pristupili individualno uz maksimalnu posvećenost.


Novi projekti

Uspješno smo dovršili velike projekte, a neki od njih bili su:

  • automatizacija procesa za produljenje fiksnih usluga na A1 webshopu
  • posve novi Webshop za A1 Makedonija na Intershop platformi
  • kompletno DMS rješenje za Poštu Crne Gore.
  • promjena valute u EURO za A1 Hrvatska I Tomato webshope
  • brojni projekti unapređenja našeg DocDoc.C DMS rješenja kojim se silno ponosimoNova događanja

Sudjelovali smo na konferenciji JavaCro 22′. Uveli smo pojačanje u tim sa brojnim novim članovima i proširili obujam tvrtke na preko 30 zaposlenika. Organizirali smo 3 teambuildinga kako bi približili tim unatoč trendu rada od kuće.


Novi benefiti za zaposlenike

Uskladili smo plaće za godišnju stopu inflacije 2 puta ove godine, kako ekonomska zbivanja u državi i svijetu ne bi negativno utjecala na naše zaposlenike. Usklađene su i plaće dveloperima sa trendovima na IT tržištu što je rezultiralo ukupno 20-30% većim prosjekom place u firmi. Dodijelili smo bonuse za sve uspješne projekte. Povećali smo minimalni broj dana godišnjeg odmora s 20 na 22 dana. Povećali smo iznos božićnice svim zaposlenicima i isplatili jubilarne nagrade za 5,10,15 i 20 godina staža.


Novi uspjesi

Povećali smo prihode u odnosu na prošlu godinu za skoro 50% – Naša zvijezda, DocDoc.C broji više od 18 verzija s novim funkcionalnostima, dokumentirano je 120.000 dokumenata, izvršeno je više od 300.000 zadataka i sve to za više od 100 tvrtki. Uspješno poslovanje vodimo već 20 godina, a iskreno se velimo nastavku nizanja poslovnih uspjeha u nadolazećoj 2023. godini.