Naš prvi B2B e-commerce klijent iz Francuske – Groupe Trenois

01.08.2023.

Sretni smo što s vama možemo podijeliti uzbudljive vijesti: OptimIT je nedavno ostvario partnerstvo s velikim klijentom, francuskom tvrtkom Groupe Trenois!

Zašto je ovo partnerstvo velik uspjeh za OptimIT?

Na početku ovog projekta imali smo privilegiju surađivati s Intershopom. Uz njihovu stručnost i ugled uspješno smo postavili temelje za izravno partnerstvo s Trenoisom.

Naš tim za razvoj e-commercea nastavlja pružati najvišu razinu usluge i inovativna rješenja. Naša suradnja s tvrtkom Groupe Trenois na jačanju njihovog B2B rješenja velik je novi projekt koji jedva čekamo implementirati. Uvijek smo bili spremni prihvatiti nove izazove i primijeniti dosadašnje iskustvo u razvoju B2B rješenja.

Važnost novog projekta

Groupe Trenois, kao jedna od vodećih tvrtki u svom sektoru, poznat je po svojoj izvrsnosti u izradi profesionalne opreme u sektoru građevinarstva i industrijskog održavanja. Tvrtka je poznata po svojim prvoklasnim proizvodima i izvrsnoj usluzi, što se potpuno uklapa u naše vlastite vrijednosti u OptimIT-u.

Rad s Trenoisom omogućuje nam da pokažemo svoje sposobnosti i otvorimo nove prilike za rast i uspjeh. Ovo je još jedan dokaz sposobnosti naših developera da se nose sa složenim projektima za velike tvrtke, a sam projekt nam pruža vrijedan uvid u jedinstvene izazove i prilike B2B rješenja za e-commerce. Suradnja s Trenoisom nam otvara vrata i za buduće projekte i potencijalne preporuke.

Zaključak

Partnerstvo s Groupe Trenoisom omogućuje nam da pokažemo svoje sposobnosti, proširimo horizonte i naglasimo svoju predanost pružanju najboljih B2B rješenja temeljenih na Intershopu. Zahvalni smo na povjerenju koje nam je Trenois dao i veselimo se uspješnoj suradnji.

Pratite nas kako biste saznali više o ovom uzbudljivom projektu u kojem ćemo zajedno oživjeti Trenoisovu viziju!

Ako je i vama cilj uspostaviti online prisutnost i poboljšati svoje kanale putem e-commercea, naša rješenja osmišljena su kako bi ispunila i premašila vaša očekivanja.

Slobodno nam se obratite na info@optimit.hr kako bismo porazgovarali o vašem projektu ili odgovorili vam na sva pitanja koja imate.