Drezga

E-COMMERCE, B2B RJEŠENJE, INTERNETSKA TRGOVINA

Naši su stručnjaci za korisnika Drezga uspješno razvili jedinstven B2B sustav poslovanja integriran s drugim internim portalima i okolnim sustavima.

Ideja, tko, što

Tvrtka Drezga d.o.o, specijalizirana za prodaju šumarskih i vrtnih strojeva, odlučila je razviti inovativne alate i načine komunikacije s poslovnim partnerima. Svoje su povjerenje i ideje podijelili s našim stručnjacima te smo zajednički razvili B2B internetsku trgovina za postojeće i nove poslovne partnere.

OptimIT kontinuirano održava sustav.

Izazov, cilj

Imajući na umu specifične zahtjeve korisnika, posebna je pažnja posvećena preglednom i jednostavnom portalu – modernoj, intuitivnoj i vizualno atraktivnoj internetskoj trgovini za kupce.

Cilj je bio razviti uspješan sustav za prodaju koji s godinama neće zahtijevati kompleksno upravljanje i održavanje. Korisnik je također zatražio fleksibilnost te mogućnost integracije s okolnim sustavima već korištenim u poslovanju.

Strategija, tehnologija, rješenje

Kako bi se udovoljilo zahtjevima korisnika te specifičnosti poslovanja, korištene su platforme Liferay i Vaadin. Navedene platforme su omogućile integraciju B2B internetske trgovine s tri postojeća portala korisnika: partnerskim, internim i javnim. Svi su portali na Liferay platformama verzije 6.4.

Nova internetska trgovina uspješno je integrirana s postojećim Navision ERP sustavom.

Projekt je realiziran u suradnji s našim dugogodišnjim poslovnim partnerom Krik Studio d.o.o.