Razvoj automatiziranog Webshop-a za naručivanje internet usluga

14.10.2019.

Istina je….samo nekoliko klikova mišem dijeli te od suberbrzog interneta!

Ne, više nije potrebno odlaziti u prodavaonicu, razvlačiti 10m kabla do mjesta koje Vam savršeno odgovara, niti bušiti zid koji ste ofarbali ljetos. Potrebno je naručiti svoju Homebox uslugu, uključiti uređaj u struju i surfanje može početi.

Kako je nastala ova super ponuda?

Želja je korisnika manje odlaziti u fizičke prodavaonice i kupnju obavljati iz udobnosti svog doma.

Uzimajući u obzir ove želje, kreirali smo webshop putem kojeg je na jednostavan način moguće obaviti kupovinu usluge bez dodatnih aktivnosti, poziva, papirologije i sl.

Implementacija webshopa trajala je 4. mjeseca, a korisnicima smo omogućili jednostavan i brz proces kupovine modernog dizajna, kreiran u suradnji s partnerima – Netgen i Locastic.

Kako kupiti i koristiti Homebox?

Implementirali smo u potpunosti automatiziranu prodaju internet usluga putem webshopa.

To znači da iz udobnosti svog doma, svaki korisnik sada može u nekoliko minuta naručiti svoj neograničeni internet tj. Homebox.

Sve što je potrebno je otići na A1.hr , odabrati Homebox paket,  dovršiti online narudžbu i pričekati poštara s paketom!

Kada paket stigne na Vašu adresu, postavite uređaj na željeno mjesto, ukopčajte ga u struju i Vaš posao je završen, a superbrzo surfanje počinje. Vaša usluga automatski se aktivira po primitku paketa!

Po čemu je ovakav pristup jedinstven, poseban?

  1. A1 webshop prvi je u Hrvatskoj na kojem je moguće naručiti i aktivirati Homebox uslugu…bez odlaženja u prodavaonicu, telefonskog objašnjavanja, slanja mailova i dodatnih aktivnosti
  2. Upisom broja mobitela prikazuju se personalizirane ponude –  posebno kreirane ponude ili benefiti samo za Vas
  3. Potpuno automatiziran proces –  odabir, kupnja i aktivacija odvijaju se online na jednom mjestu, u samo nekoliko minuta
  4. Mogućnost sklapanja ugovora tj. pretplate putem Webshop-a, kao i produljenje već ugovorene pretplate bez potpisivanja ugovora

2012. godinu obilježili smo implementacijom potpuno automatiziranog webshopa za naručivanje mobilnih usluga na pretplatu.

Početkom 2019. godine, automatizirali smo prodaju usluga na pretplatu za Tomato brand (na novoj Intershop platformi). Samo nekoliko mjeseci kasnije pokrenuli smo projekt „Homebox“ i implementaciju potpuno automatiziranog webshopa za A1 Hrvatska.

Rezultati su pozitivni i korisnici zadovoljni, a mi se veselimo našem sljedećem projektu!