Radionica e-Document management

05.12.2019.

Godinu lagano završavamo u edukativnom tonu.

Zajedno s tvrtkom Login i Oracle Hrvatska d.o.o. održali smo „E-document management radionicu“  koja je 3.12.2019 okupila zainteresirane sudionike iz različitih područja.

Digitalno upravljanje dokumentacijom i razmjena podataka s poslovnim partnerima bile su glavne teme koje su se predstavljale i o kojima se razgovaralo.

Mi smo kroz svoja predavanja pokušali približiti sudionicima važnost i prednosti primjene digitalnog upravljanja dokumentacijom, e-Arhive, e-Računa, e-Potpisivanja kao i kompletne  elektronske razmjene podataka (EDI).

Posebno nam je bilo drago najaviti Cloud verziju DMS sustava pod nazivom DocDoc.C koja će 2020.godine, uz naša ostala poslovna rješenja, biti integrirana u VIRGA Cloud Plaformu poslovnih aplikacija .

S obzirom da smatramo da DMS aplikacije mogu biti jednostavne, prilagodiljive i moderne, u suradnji s našim partnerom, dizajn agencijom Krik Studio radimo na stvaranju proizvoda koji će uvesti dašak svježine u digitalizaciji poslovanja u Hrvatskoj.

 Oracle Hrvatska d.o.o. održao je predavanje na temu analitike i vizualizacijskih alata koji uvelike olakšavaju poslovanje u današnjem svijetu gdje je sve više informacija i podataka za obraditi.

Login je predstavio gotova cloud rješenja za sektore i najavio prelazak VIRGA Cloud platforme na Oracle Cloud infrastrukturu.

Nakon predavanja, sudionici su imali prilike porazgovarati s predavačima, a bilo je tu nešto i za prigristi prije odlaska kući.

Ovakva radionica bila je namijenjena  zainteresiranim osobama iz područja trgovine, turizma, računovodstva i i financija, prodaje i proizvodnje, IT-a i svima  koji  prate tehnološke razvitke  u poslovanju te  žele poboljšati  i ubrzati svoje.

Zahvaljujemo Krik studiu na vizualnim dodacima koji su nam pomogli približiti našu ideju sudionicima.

Također, zahvaljujemo našim partnerima na suradnji i svim sudionicima na dolasku i komunikaciji.