Revolut Pay na A1 webshopu!

24.05.2023.

Novost na A1 webshopu – implementirali smo Revolut Pay!

Ova nova opcija plaćanja, razvijena u suradnji s Revolut programerima i drugim partnerima nadopunjuje već dostupne metode plaćanja kreditnom karticom, PayPalom i gotovinom pri pouzeću. Sva plaćanja izvršena putem Revolut Paya potvrđuju se pomoću otiska prsta ili Face ID-a, čime se osigurava sigurna online naplata te još lakša i brža kupovina.

A1 Hrvatska prvi je veliki Revolut Pay partner u Hrvatskoj i prvi veliki telekomunikacijski poslužitelj koji je integrirao ovaj način plaćanja.

Revolut Pay način je plaćanja koji je Revolut razvio 2022. godine, kako bi pojednostavnio online proces plaćanja za kupce. Nudi brže i sigurnije iskustvo plaćanja, a plaćanja se potvrđuju biometrijskom tehnologijom.

Što to znači za kupce?

  1. Pojednostavljuje proces završavanja kupovine

Kupci više ne moraju unositi podatke o svojoj kreditnoj kartici ili se prijavljivati na poseban račun kako bi dovršili kupnju. Umjesto toga, mogu platiti jednostavnim dodirom, koristeći svoj otisak prsta ili ID lica. To štedi vrijeme i trud i čini online kupovinu još praktičnijom.

Svi privatni korisnici mogu kupiti:

• prepaid mobilne uređaje
• postpaid mobilne uređaje
• rabljene mobilne uređaje
• gadgete i dodatnu opremu
• turističke SIM kartice

  1. Revolut Pay siguran je način plaćanja

Internetska prijevara veliki je problem za mnoge ljude, a Revolut Pay rješava sigurnosne rizike potvrđivanjem plaćanja putem biometrijske tehnologije. To znatno otežava prevarantima dobivanje podataka o plaćanju od kupaca ili korištenje ukradenih kartica za neovlašteno plaćanje. Osim toga, to je prepaid kartica, tako da možete kontrolirati količinu dostupnog novca po potrebi.

Razvoj eCommercea

Dostupnost Revolut Paya na webshopu pokazuje da je A1 predan pružanju najboljeg mogućeg iskustva online kupnje s nizom opcija plaćanja. Kako Revolut Pay postaje sve popularniji, vjerojatno će sve više web trgovina u budućnosti prihvatiti ovaj način plaćanja.

Projekt je realiziran u suradnji s tvrtkama Netgen, CROZ i Human. A1 webshop temelji se na vrlo fleksibilnoj arhitekturi koju pruža Intershop platforma, koja sve nadogradnje čini lakšim i ugodnijim za korištenje.