Ne gubite dragocjeno vrijeme... ... budite uvijek ispred drugih... ... pronađite rješenje stvoreno samo za Vas... ... i ostvarite još jedan korak prema uspjehu. Mi smo tu da Vam u tome pomognemo.

Upravljanje web sadržajem

 

Koristeći sinergiju s osnovnim modulom za upravljanje dokumentima, Alfresco posjeduje naprednu komponentu za upravljanje web sadržajem (Web Content Management) koja je prikladna za izgradnju kako Intranet tako i Internet web portala. Osnovna prednost ovoj rješenja je integracija s modulom za upravljanje dokumentima, pri čemu se sa svim potrebnim resursima (tekstovima, grafičkom opremom, multimedijalnim sadržajem) upravlja kao zasebnim dokumentom dostupnim kroz Alfresco repozitorij. Pri tome se sadržaj može lako prenijeti i objaviti na jedan ili više nezavisnih poslužitelja, čime se ostvaruje iznimna skalabilnost.

 

Alfresco Web Content Management posebno preporučamo organizacijama koje imaju potrebu objavljivati informacije i dokumente koji se često mijenjaju, te imaju potrebu održavati više web siteova na koje dijele sadržaje i dokumente s onim upravljanim putem Alfresca. Autori mogu koristiti standardne alate za web dizajn upotrebom tehnologije dijeljenih diskova ili  WebDAV  protokola. Urednici mogu jednostavno kontrolirati višestruke verzije web stranica, upravljati životnim vijekom te procesom odobravanja sadržaja omogućujući vrlo jednostavnu objavu novih verzija ili povratak na staru verziju u slučaju potrebe. Zahvaljujući orijentaciji Alfresca prema otvorenom kodu i Java tehnologiji, web siteovi se lako proširuju interaktivnim mogućnostima temeljenim na Alfresco repozitoriju,  web skriptama  ili  REST  sučelju. Ugrađeni servisi omogućuju automatsku pretvorbu dokumenata iz osnovnog formata (npr. PowerPoint) u format prikladan za objavu na webu (npr. PDF ili Flash).


Više o temi

Upravljanje dokumentima

Alfresco sustav za upravljanje dokumentima služi za prikupljanje, razmjenu te arhiviranje dokumenata.

Upravljanje zapisima

Alfresco nudi sve što je potrebno organizacijama da prikupljaju, klasificiraju, kontroliraju i uništavaju razne službene dokumente.

Upravljanje web sadržajem

Koristeći sinergiju s osnovnim modulom za upravljanje dokumentima, Alfresco posjeduje naprednu komponentu za upravljanje web sadržajem.

Kolaboracija

Alfresco Share je kolaboracijski portal koji nudi kolaboracijske funkcionalnosti korisnicima i timovima unutar poduzeća.

Zašto preporučamo Alfresco?

Koje su prednosti korištenja Alfresco platforme u odnosu na konkurentska rješenja?