Ne gubite dragocjeno vrijeme... ... budite uvijek ispred drugih... ... pronađite rješenje stvoreno samo za Vas... ... i ostvarite još jedan korak prema uspjehu. Mi smo tu da Vam u tome pomognemo.

Partneri

 

Jedan od temelja naše strategije jesu partnerstva zasnovana na uzajamnom povjerenju, podršci, suradnji i obostranom rastu. Mogućnost isporuke cjelovitih rješenja našim kupcima, bila bi gotovo nemoguća bez uske suradnje s partnerima. Udruživanjem znanja, iskustva, tehnologije i ljudskih potencijala, osiguravamo maksimalno zadovoljstva korisnika što je temelj našeg uspjeha i uspjeha naših partnera.

 

Escenic

OptimIT je prepoznao tvrtku Escenic kao vodećeg proizvođača Content Management rješenja (CMS) za medijsku industriju u Europi. Udružili smo potencijale u cilju pružanja usluga na hrvatskom tržištu i već stvorili nekoliko vrijednih referenci i ostvarili nekoliko uspješnih projekata.

 

Intershop

Njemačka tvrtka Intershop je jedan od najvećih pružatelja omni-channel E-commerce rješenja za velikih tvrtki u svijetu. Udruženim znanjem i iskustvom OptimIT-a i Intershop-a našim klijentima kreiramo multifunkcionalno webshop rješenje. Učinkovito za prodaju, atraktivno za kupce.

 

Infinite

Tvrtka OptimIT u suradnji s tvrtkom Infinite nudi na hrvatskom tržištu B2B uslugu elektroničke razmjena podataka (EDI), koja omogućava razmjenu poslovnih podatka između Vas i Vaših partnera.

 

Oracle

 OptimIT je u veljači 2007. godine postao Oracle partner. Za nama je dugo godina uspješne suradnje, tijekom kojih je OptimIT implementirao brojna enterprise rješenja za hrvatske i internacionalne korisnike. Važno je spomenuti i dobra iskustva stečena kroz suradnju na projektima iz područja konzaltinga i IT usluga.

 

Red Hat

 Red Hat i OptimIT omogućuju korisnicima rješenja temeljena na Red Hat platformi. S obzirom da od samih početaka koristimo open source verziju Red Hat-a, ovim partnerstvom želimo našim klijentima pružiti enterprise razinu podrške pri uporabi Red Hat-a. Kako preko 50% naših projekata leži na Red Hat platformi, tijekom godina smo stvorili zavidnu bazu znanja o implementaciji, održavanju i konfiguriranju redundantnih fail-safe sustava. RedHat Enterprise Linux vodeći je operativni sustav baziran na open source tehnologijama, a prepoznat je od mnogih velikih i malih poduzeća te akademskih i državnih institucija koje ga koriste. Plaćanjem godišnje pretplate ostvaruje se pravo pristupa na RedHat Network (RHN) što vam omogućuje pristup sigurnosnim zakrpama, poboljšanjima i nadogradnji funkcionalnosti te uvelike olakšava upravljanje vašim servisima.

VIše informacije o RedHatu:  www.redhat.com

 

F5

F5 je jedan od vodećih proizvođača mrežne opreme koji se posebno fokusira na uređaje za optimizaciju web prometa. OptimIT kroz partnerstvo omogućuje realizaciju web sustava koji zahtijevaju izvrsne performanse, visoku dostupnost web poslužitelja te fleksibilnost upravljanja prometom.